facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 12. 2014

Nová řada notebooků podnikové třídy HP EliteBook Folio 1020

HP představilo novou řadu notebooků podnikové třídy HP EliteBook Folio 1020. Tělo notebooků HP EliteBook Folio 1020 a HP EliteBook Folio 1020 Special Edition (SE) je tenké pouhých 15,7 mm a v případě modelu SE jej navíc tvoří unikátní kombinace slitiny hořčíku a lithia s uhlíkovými vlákny, díky čemuž hmotnost celého zařízení dosahuje pouze 1 kg. Kromě vysoce kompaktního provedení nabízejí notebooky až 9 hodin provozu na baterie. Stejně jako zbytek notebooků z rodiny HP EliteBook, i nové modely řady 1020 splnily provozní podmínky vyžadované „vojenským“ standardem (MIL-STD 810G) – odolnost proti stříkající vodě, nárazům i vystavení extrémním teplotám, vlhkosti a vysokému tlaku.



Notebooky řady 1020 poskytují také vysoký výkon díky podpoře nejnovější generace procesorů Intel Core-M a takřka neslyšný provoz zajištěný bezvětrákovou konstrukcí a datovým úložištěm typu SSD.

 

Oba nové modely nabízejí vestavěný nástroj HP Client Management Solutions a volitelné technologie LANDesk a Intel vPro pro snazší integraci a nasazení do podnikových IT prostředí. Součástí výbavy je rovněž účinná kombinace HP technologií pro nejvyšší úroveň zabezpečení podnikové třídy, která zahrnuje certifikovaný modul Trusted Platform Module (TPM) 1.2/2.0, bezpečné před-bootovací ověřování (pre-boot authentication), čtečku otisků prstů a samoopravný BIOS HP Sure Start; všechny tyto technologie pomohou uživatelům lépe chránit jejich zařízení, data a identitu.

 

Notebooky nové řady 1020 nabízejí vysoký jas a rozlišení na 12,5palcovém Quad HD (QHD) displeji, který je v případě HP EliteBook Folio 1020 i volitelně dotykový. Představují rovněž první modely řady HP EliteBook, které obsahují klávesnici HP Premium Keyboard. Pro pohodlnou digitální komunikaci nechybí v obou novinkách ani webová kamera s rozlišením 720p, přední reproduktory s HD kvalitou zvuku, vybavené technologií DTS Studio Sound a software HP Noise Reduction pro pokročilou redukci šumů.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.