facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová česká softwarová služba pro internetové vysílání

internetové vysíláníStream Circle je softwarové řešení, které vzniklo v laboratořích společnosti DCIT v Praze. Jedná se o software, který je provozován jako webová služba, jejímž hlavním úkolem je jednoduché zakládání a provozování plnoformátových televizních kanálů na internetu. Pomocí nástroje dostupného přes internet je možno naplánovat program sestavený z vlastních videopříspěvků a do tohoto plánu vkládat loga, grafiku, texty, živé vstupy, apod.



Hotový program pak lze odbavovat buď do vlastní počítačové sítě nebo prostřednictvím globálních cloudových služeb. Ve Stream Circle je možné také přesně načasovat i odesílání informací spojených s televizním obsahem do sociálních sítí. Díky formě cloudové služby přináší Stream Circle možnost velmi rychle a relativně levně založit a vysílat kontinuální televizní program prostřednictvím internetu.

Přes všechna očekávání ukazují současné statistiky, že převážná většina diváků audiovizuálního obsahu dává přednost možnosti „nechat se bavit“ naplánovaným (předem načasovaným) televizním programem, jehož typickým příkladem je pozemní televizní vysílání. Pouze menšina diváků soustředěná do mladší generace chce videoklipy aktivně vyhledávat na internetu a sledovat obsah pouze na základě svého vlastního výběru. Kontinuální televizní program tak neztrácí význam ani v konkurenci videoserverů.

V loňském roce získal v USA prototyp Stream Circle ocenění Game Changer Award a byl vyhodnocen jako významná světová inovace v oblasti mediálního průmyslu. V současné době se Stream Circle testuje i v České republice a na Slovensku.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.