facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 25. 3. 2016

NETGEAR rozšiřuje doživotní záruku NBD o nové produkty

Společnost NETGEAR, globální dodavatel inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, rozšířila svou kombinaci doživotní hardwarové a Next Business Day (NBD) záruky o veškeré byznysové produkty řady ProSafe. Čeští i slovenští majitelé těchto produktů tak mohou své poškozené zařízení nejen kdykoliv reklamovat, ale zároveň si bezplatně zažádat o jeho výměnu během následujícího pracovního dne. Kompletní zákaznickou podporu produktů ProSafe doplňuje i stávající doživotní technická podpora poskytovaná v nepřetržitém režimu 24/7 (24 hodin denně, 7 dní v týdnu).



Vedle produktů ProSafe je NBD společně s hardwarovou zárukou bezplatně poskytována po dobu pěti let také na desktopová zařízení řady ReadyNAS podnikové třídy (RN300/500/700), ReadyNAS v provedení rack (určená pro montáž do stojanu) a ReadyDATA včetně jejich pevných disků.

Samotné uplatnění NBD záruky je velmi snadné. Stačí, aby majitel kontaktoval výrobce a nahlásil poruchu svého zařízení nejpozději do 14:00. Pokud tak učiní a výrobce mu reklamaci potvrdí, obdrží zákazník náhradní zařízení nadcházející pracovní den. Po jeho obdržení pak stačí vadné zařízení zaslat zpět na adresu uvedenou výrobcem.

Na všechny výše zmíněné produkty se automaticky vztahuje také doživotní technická podpora, která tak společně s oběma typy záruk vytváří unikátní servisní balíček pro majitele podnikových produktů společnosti NETGEAR.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.