facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nástroj pro pokročilý projektový management a komunikaci Gettick

Gettick, český startup inkubovaný v akcelerátoru UP21, po dvouletém vývoji spouští platformu pro projektový management a komunikaci. V první fázi vývojáři představili systém, který v prohlížeči nabízí přehledný task management, kalendář, komunikace, poznámky a také cloudové úložiště. V následujících týdnech a měsících se platforma dočká rozšíření. Cílem Getticku je zjednodušit a zefektivnit systém projektového řízení a poskytnout firmám platformu, díky které nebude docházet k tříštění pozornosti a dat mezi velký počet různých nástrojů.



Smyslem Getticku je spojit nástroje, které posouvají projektové řízení na mnohem jednodušší a uživatelsky příjemnější úroveň. Stejně jako většina nástrojů a aplikací je základní verze Getticku zdarma s omezenou historií a velikostí cloudového úložiště. V případě dvou placených verzí získají uživatelé kromě neomezené historie a většího úložiště další nástroje pro zvýšení efektivity a focusu, například funkce na sledování stráveného času nad jednotlivými úkoly, což firmy ocení pro následné měření a vyhodnocení efektivity a nákladů. Tvůrci Getticku již nyní pracují také na e-mailovém klientovi, který bude součástí zpoplatněných verzí.

Gettick je již dnes dostupný všem zájemcům i firmám. Ambicí firmy, sídlící v pražském Karlíně, je získat do konce roku desítky tisíc uživatelů a v příštím roce se zaměřit na globální expanzi. V dalších krocích vývoje, na kterých se již dnes pracuje, je spuštění desktopové a mobilní aplikace, obě by měly být připraveny do konce roku.

Více o Gettick: Focus Platform