facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 10. 8. 2018

Milan Tesař se stal novým obchodním ředitelem IFS Czech a IFS Slovakia

Společnost IFS oznámila personální změnu v rámci managementu společnosti. Nový obchodní ředitel Milan Tesař nastoupil na tuto pozici 1. srpna a jeho hlavním úkolem je rozvoj nových obchodních příležitostí a vedení obchodního týmu v České republice a na Slovensku. Milan vystudoval obor Informační technologie na VŠE a v minulosti pracoval v rámci holdingu Unicornu nebo pro společnost ABRA Software. Ve volném čase se věnuje převážně rodině, sportu a krajinářské fotografii.



„Těším se na práci pro společnost IFS, v jejímž portfoliu jsou špičkové a technologicky inovativní produkty. Rád bych tuto značku více zviditelnil na českém i slovenském trhu a dostal ji i na těchto trzích na pozici, kde globáně působí a kterou si zaslouží. Zároveň bych rád svou pozornost zaměřil i na stávající zákazníky a více jim pomohl využít potenciál jejich stávajícího řešení," uvedl Milan Tesař ke své nové funkci.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.