facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 1. 2016

Mezinárodní konference Meet Magento zavítá poprvé i do České republiky

MagentoMeet Magento, mezinárodní konference pro podnikatele a vývojáře zaměřená na nejpopulárnější eCommerce platformu Magento, se letos poprvé uskuteční na konci března i v České republice. Konference proběhne 31. března 2016 v pražském hotelu Pyramida a nabídne mnoho informací týkajících se propojení obchodu a technologií. Jde o konferenci, která se celosvětově těší velkému ohlasu a každým rokem ji navštíví tisíce obchodníků a IT profesionálů.



Meet Magento je hlavní konferencí pro Magento, vlajkovou loď mezi open source platformami pro online obchod, která nabízí mnoho zajímavých příležitostí vývojářům po celém světě. Magento je  systém pro správu obsahu, který aktuálně používá více jak 240 000 obchodníků včetně společností jako je Nike, Ford, Samsung, Christian Louboutin nebo Lenovo.

Pro koho je Meet Magento 2016 v Praze určena? Nabitý program a zahraniční spíkři nabídnou zajímavé prezentace jak obchodníkům, tak i vývojářům, kteří chtějí zlepšit a zefektivnit interakci se svými zákazníky, kteří chtějí povýšit možnosti svého internetového obchodu na novou vyšší úroveň. Dále všem, kteří hledají nové podnikatelské nápady a partnery, ale také těm, kteří doposud podnikají mimo oblast internetu a rádi by tuto skutečnost změnili. Konference Meet Magento umožní setkání se zajímavými lidmi a ukáže návštěvníkům nové cesty pro obchodní i kariérní růst včetně rad, jak se prosadit na mezinárodní úrovni s podporou Magento komunity.

Magento

Mezi spíkry v Praze budou:

  • Ben Marks, Magento Evangelist – Magento Inc.
  • Igor Bondarenko, Head of Business development – Neklo LLC
  • Sergey Lysak, Co-founder and CEO, Eltrino
  • Thomas Goletz, Member of the Board, President of the Meet Magento Association
  • Guido Jansen, Chief Psychology Officer – Euroflorist
  • Alexander Stelmakh, Co-founder and Chief Strategy Officer - Amasty

Konferenci Meet Magento, která proběhne 31.března 2016 v hotelu Pyramida, přináší do České republiky společnost NEKLO. NEKLO poskytuje technická řešení se zaměřením na vývoj softwaru a vysoce zatížené webové projekty, vývoj mobilních platforem a dodává také integrovaná e-commerce řešení.

Více informací o konferenci naleznete zde:  http://cz.meet-magento.com
Více informací o společnosti NEKLO naleznete zde: http://neklo.com


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.