facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 18. 2. 2019

Konference IT/OT Convergence 2019

IT/OTKonference IT/OT Convergence 2019 se bude věnovat aktuálnímu tématu digitální transformace, a to z pohledu IT pro výrobní organizace. V průmyslových podnicích byla IT infrastruktura tradičně oddělena od samotného provozu a jeho řídicích systémů. Digitalizace výroby oba světy průmyslových systémů a informačních technologií stále přibližuje a postupně propojuje.



Jak nové prostředí zabezpečit, zajistit správu a dostupnost dat, která tečou napříč celým podnikem v průběhu výrobního cyklu? Jak z těchto dat vytěžit užitečné informace pro lepší predikci výroby a řízení podniku? Na konferenci získáte pohled analytiků na regionální trendy a vývoj kyberbezpečnosti a konvergence IT a OT v průmyslu, dostanete tipy, jak zabezpečit provoz a sítě, seznámíte se s nástroji pro sběr vyhodnocován a zabezpečení dat a setkáte se s lidmi z odvětví, kteří řeší podobné problémy jako vy.

Kdy a kde:

Od 14.3. 2019 od 8:30
Do 14.3.2019 do 14.00
Místo: Vyskočilova 1561/4a, Praha 4
Pořadatel: KPCS CZ, s.r.o. a VPGC s.r.o.

Více informací najdete na webu https://itot.cz/


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.