facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 5. 5. 2015

Invea-Tech pořádá konferenci FlowMon Friday

Jak pomáhá monitoring datových toků zlepšovat bezpečnost a spolehlivost podnikové sítě, co přináší behaviorální analýza a proč sledovat výkonnost aplikací z pohledu jejich uživatelů. To a mnoho dalšího bude náplní konference FlowMon Friday, kterou 29. května pořádá společnost Invea-Tech v pražském Konferenčním centru City.



Každoroční akce společnosti Invea-Tech je určena IT administrátorům, bezpečnostním manažerům, IT ředitelům i odborné veřejnosti se zájmem o technologie monitorování datových toků (flow monitoring, NetFlow, IPFIX a další). Návštěvníci FlowMon Friday se mohou těšit na informace o novinkách v řešení FlowMon, a to včetně praktických online ukázek, případové studie i pohled na budoucí vývoj monitorování datových sítí a technologie NetFlow.

 

Program nabídne také čerstvá témata, jako ochrana před DDoS útoky nebo monitorování kvality podnikových a zákaznických aplikací z pohledu jejich uživatelů. Po celou dobu trvání semináře budou k dispozici odborníci Invea-Tech pro zodpovězení otázek.

 

Pozvánku s programem semináře a informacemi o registraci najdete ZDE. Pro registrované do 22. května 2015 je účast na konferenci zdarma. Mediálním partnerem akce je časopis IT Systems a portál SystemOnLine.cz.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.