facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 2. 2015

Invea-Tech otevírá pobočku v Austrálii

Společnost Invea-Tech, dodavatel řešení pro ochranu podnikových sítí a zlepšování jejich výkonnosti, otevřela zastoupení v australském Melbourne. Na starosti bude mít obchodní aktivity a navazování partnerství v asijsko-pacifickém regionu. Po vzniku zastoupení v Německu a Beneluxu je to pro Invea-Tech v krátké době další významná zahraniční expanze, kterou potvrzuje status jedné z nejrychleji rostoucích tuzemských IT firem. Americkou pobočku společnosti zároveň začátkem ledna posílil David Raviv.



Invea-Tech Australia povede Samuel Py, profesionál s více jak desetiletými zkušenostmi ze světa IT security byznysu. Klíčovou úlohou pobočky bude vedle rozvoje obchodu a partnerské sítě také šíření povědomí o technologiích monitoringu sítí a behaviorální analýzy, a to nejen v Austrálii, ale celém asijsko-pacifickém regionu.

 

Samuel Py má za sebou rozmanitou kariéru, během které vedl několik firem z oblasti IT. Má mezinárodní zkušenosti z oblasti managementu, uzavírání strategických aliancí, rozvoje obchodu i produktového marketingu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.