facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 11. 2019

Honeywell rozšiřuje nabídku čteček pro přístupové a docházkové systémy

HoneywellSpolečnost Honeywell uvedla nový model zařízení pro řízení přístupu OmniAssure Touch a rozšiřuje tak svoji produktovou řadu přístupových čteček OmniAssure. Jak už název čtečky OmniAssure Touch napovídá, namísto přikládání karty či telefonu probíhá autorizace pouhým dotykem prstu, což urychluje vstup do uzavřené oblasti. Novinka navíc přináší vylepšené zabezpečení proti klonování pověřovacích údajů a manipulaci se čtečkou a podle výrobce také zjednodušuje práci operátora při nasazování pověřovacích údajů.



OmniAssure Touch chrání uživatele před útoky klonováním pověřovacích údajů pomocí technologie kompatibilní s protokolem OSDP Secure Channel Protocol (SCP) a nejnovějšími šifrovacími standardy DESFire EV2. Nové čtečky tak vymazávají data šifrování a certifikátů při detekování jakékoli manipulace se zařízením. Nové čtečky jsou navíc dostupné s kapacitní dotykovou klávesnicí pro případné dvoufaktorové ověření.



Pro konfiguraci zařízení OmniAssure Touch se využívá aplikace Honeywell Utility, která umožňuje obsluze konfigurovat čtečky přímo na místě jejich nasazení, což usnadňuje a zrychluje instalaci a konfiguraci. Novinka nabízí také možnost konfigurovat nastavení čtečky v terénu prostřednictvím mobilní aplikace.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.