facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT školení - 13. 1. 2014

GOPAS testuje v Brně v novém

Počítačová škola Gopas otevřela v Brně nové testovací centrum. Splňuje tak bezpečnostní kritéria pro testování zkoušek poskytovaných společnostmi Prometric a Pearson VUE. Gopas tak vychází vstříc všem, kdo chtějí získat prestižní a mezinárodně uznávané certifikace jednoznačně prokazující úroveň znalostí v oblasti počítačového hardware a software. Testovací centrum se nachází přímo v budově Počítačové školy Gopas v centru Brna. Nabízí komfortní podmínky a regulérní průběh zkoušky je zajištěn profesionálním bezpečnostním systémem. Testovací místnost je umístěna v dosahu klientského servisu, Test Administrator je tak zákazníkům v případě potřeby ihned k dispozici a nabídne pomoc při řešení případných nečekaných technických potíží.



Zájemci mohou skládat certifikační zkoušky v pracovních dnech od 9 do 16 hodin. Výsledky svého testu získají ihned po ukončení zkoušky.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.