facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Firemní gigabitové přepínače NETGEAR s doživotní zárukou

Společnost NETGEAR uvádí na český a slovenský trh dvojici firemních přepínačů řady NETGEAR Smart Managed Pro S350. Novinky nabízí snadnou instalaci a správu, osm gigabitových ethernetových portů PoE+, pokročilé funkce ve vrstvě L2, variabilní možnosti umístění i doživotní záruku.



Malé a střední firmy se v současné době velmi často potýkají s nárůstem virtualizace a zvýšeným počtem cloudových služeb a aplikací, jako je VoIP, streamování videa či sledování IP. Ty nejen zvyšují nároky na spolehlivost firemních sítí, ale zároveň i na jejich výkon a bezpečnost. Řada přepínačů NETGEAR Smart Managed Pro S350 na tyto základní síťové potřeby reaguje aktivně a nabízí tak neblokovanou šířku pásma o velikosti jednoho gigabitu i vysokou bezpečnost sítě.

První u nás nabízenou dvojicí modelů těchto zařízení jsou osmiportové gigabitové ethernetové přepínače NETGEAR GS308T a GS310TP:

  • GS308T: 8 gigabitových ethernetových portů
  • GS310TP: 8 gigabitových ethernetových portů PoE+ s celkovým budgetem 55 W a 2 porty SFP sloužící pro uplink

Oba přepínače jsou vybaveny pokročilými konfigurovatelnými funkcemi ve vrstvě L2, jako je L2/L3/L4 ACL (Access Control Lists), QoS, LACP (Link Aggregation Control Protocol), STP (Spanning Tree Protocol) či IGMP Snooping, jež zajišťují rychlý přenos dat a špičkové zabezpečení. Vysokou bezpečnost zařízení dále poskytují také funkce automatické DoS prevence, 802.1x ověření, DHCP filtrování či ACL filtrování.

Přepínače lze snadno instalovat a spravovat prostřednictvím intuitivního uživatelského webového rozhraní (GUI) a nástrojů Smart Control Center a Network Management System.

Flexibilní umístění přepínačů GS308T a GS310TP umožňují speciální úchytky, díky nimž je lze připevnit na stěnu, stůl či pod jeho spodní hranu. Tichý chod zařízení zajišťuje jejich bezvětrákové provedení. Na přepínače se vztahuje doživotní hardwarová a Next Business Day záruka.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.