facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 11. 2019

Dell Technologies uvádí odolný tablet Latitude 7220 Rugged Extreme

Společnost Dell představila tablet Latitude 7220 Rugged Extreme, navržený tak, aby splňoval požadavky pracovníků v náročném prostředí. Tablet je navržený pro účely bezproblémové mobility a konektivity, se kterou uživatelé zůstanou produktivní i v terénu. Jeho odolnost nechá v klidu i ty, kteří se pohybují na nejšpinavějších, nejmokřejších, nejnáročnějších a nejkritičtějších pracovištích. Aktualizovaná výbava zahrnuje vylepšený 1000 NIT FHD displej s antireflexním povrchem, který zákazníkům umožňuje přistupovat ke své práci a také ji prezentovat i na přímém slunečním světle. Displej lze také ovládat v rukavicích a podporuje i vícedotykové ovládání.



Latitude 7220 Rugged Extreme pro maximální produktivitu v terénu poskytuje:

  • Vysoký výpočetní výkon pro nejžádanější aplikace při práci v terénu – Tablet může být nakonfigurován podle individuálních potřeb uživatele. Možnosti konfigurace přitom zahrnují nejnovější 8. generaci procesorů Intel Core a až 2 TB na vysoce výkonných a spolehlivých PCIe SSD discích.
  • Spolehlivost a bezpečnost v extrémních prostředích – Tablet úspěšně prošel testováním podle standardu MIL-STD-810G/H a je rovněž certifikován stupněm krytí IP-65 na ochranu proti prachu, nečistotám a vniknutí vody, stejně jako pro použití v rizikových prostředích dle certifikace Class 1 Div 2. Díky testování na pád z výšky 1,2 metru a rozsah teplot od -28 °C do 62 °C je tablet navržen pro práci bez ohledu na prostředí. 
  • Nepřerušené napájení – Volitelná architektura se dvěma, za chodu vyměnitelnými, bateriemi a ekosystém pro napájení na cestách zajišťují napájení bez přerušení. 
  • Optimální interaktivitu obrazovky – Ošetření 1000 NIT FHD displeje proti odleskům zajišťuje za všech podmínek vynikající čitelnost. Nové odolné pero Rugged Active Pen a vícedotykové ovládání i v rukavicích nabízí možnost spolehlivého ovládání několika způsoby.
  • Kriticky důležitou konektivitu – Wi-Fi standard 802.11ax, globální 4G/LTE širokopásmové připojení a konfigurovatelné RF pass-through porty pro WWAN, WLAN a GPS zajišťují, že se mohou uživatelé připojit bez ohledu na to, kde se právě nacházejí.
  • Integrované zabezpečení – Vestavěná infračervená kamera, společně s funkcí Windows Hello na rozpoznávání tváří, umožňují uživatelům bezpečné a snadné přihlašování k jejich zařízením. Volitelné čtečky otisků prstů a bezkontaktních i kontaktních čipových karet nové generace zaujmou ty, kteří potřebují snadný přístup pro uživatele skloubit s dostačujícím zabezpečením svých dat. 
  • Snadnou integraci – IT manažeři ocení jednoduchost nasazení nových zařízení, protože tablet Latitude 7220 Rugged Extreme je kompatibilní s většinou současných dokovacích stanic pro tablety Latitude Rugged Extreme do aut a na pracovní stoly i s příslušenstvím pro předchozí generaci zařízení. 
  • Služby podpory navržené tak, aby již nedocházelo k neplánovaným výpadkům – Služba Dell ProSupport Plus zahrnuje nepřetržitý přístup k nejzkušenějším technikům společnosti Dell a opravu ještě ten samý, nebo následující pracovní den na místě u zákazníka po předchozí diagnostice na dálku.

„Zákazníci, používající odolná zařízení Dell Technologies, pracují často v nejnáročnějších a nepředvídatelných prostředích a nepřetržitý přístup k jejich datům pro ně může být životně důležitý. Nový tablet Latitude 7220 Rugged Extreme proto nabízí nejnovější procesory a mnoho možností připojení v kompaktním a lehkém zařízení, vhodném právě pro taková prostředí,“ řekl Petr Zajíček, Client Solution Manager ve společnosti Dell a dodal: „Význam spolehlivých technologií a možností připojení pro naše zákazníky v těchto kriticky důležitých rolích by neměl být podceňován.“