facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 10. 2015

Dell rozšiřuje portfolio zařízení XPS

Společnost Dell představila novinky svého portfolia zařízení XPS. Jedná se o zařízení 2-v-1 XPS 12, ultra mobilní notebook XPS 13 a nový nejvýkonnější notebook XPS 15. XPS 13 a 15 jsou vyrobeny z prémiových a ultralehkých materiálů jakými jsou uhlíková vlákna a opracovaný hliník. Celé XPS portfolio má na výběr také ochranné sklo Corning Gorilla Glass NBT pro dotykové displeje. Vechny nové přístroje nabízejí Thunderbolt 3, umožňující dokování pouze jedním kabelem a možnost propojení s příští generací dokování Latitude řady.



Zařízení XPS 12 2-v-1 je navrženo pro snadný přechod mezi notebookem a tabletem pomocí magnetického připojení. XPS 12 nabízí 4K Ultra HD rozlišení s více než 6 miliony pixely. Přední kamera má 5 megapixelu, hlavní kamera pak disponuje 8 megapixely. XPS 12 je standardně dodáván s mobilní základnou, která poskytuje plnohodnotnou podsvícenou klávesnici a přesný touchpad.

Ultramobilní notebook XPS 13 je vybaven šestou generací procesorů a grafikou Intel Core s větším úložným prostorem, pamětí (až 1 TB PCIe SSD a 16 GB paměti RAM) a připojením Thunderbolt 3. Díky dlouhé výdrži baterie v kombinaci s Full HD displejem vydrží notebook pracovat více než 18 hodin.

Notebook XPS 15 přichází s displejem téměř bez okrajů, což se projevuje na jeho velikosti i váze. Je tenký pouze od 11 do 17mm a váží 1.78kg. Notebook disponuje 56Whr baterií a SSD disky. XPS 15 nabízí volbu UltraSharp 4K Ultra HD (3840 x 2.160) displeje a jako jediný také 100% Adobe RGB displej. Výkon na cestách je podpořen šestou generací procesorů Intel Core (ve variantě až i7 Quad Core), grafikou NVIDIA GeForce GTX 960m s 2 GB GDDR5 pamětí, pamětí RAM až 16 GB na 2133 MHz a až 1TB pevný diskem nebo 1TB PCIe SSD úložištěm spolu s Thunderbolt 3. S Full HD displejem, 84WHr baterií a diskem SSD je výdrž baterie až 17 hodin.

Nově představené modely Dell XPS 12, 13 a 15 budou v České republice dostupné na přelomu října a listopadu tohoto roku.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.