facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 6. 5. 2015

DC Concept získává pro systém QI nové partnery

Společnost DC Concept, výrobce podnikového informačního systému QI, rozšiřuje síť partnerů, kteří software nabízejí a implementují v České republice a na Slovensku. Nově DC Concept rozjel úzkou spolupráci se společnostmi Mongu a AddOn system. Partnerská síť DC Conceptu tak již nyní čítá přes 30 členů.



„Naši partnerskou síť se snažíme systematicky rozšiřovat tak, abychom mohli produkt, s ním spojené služby a rychlou implementaci nabídnout skutečně všem klientům,“ uvedl obchodní ředitel společnosti DC Concept Martin Bubeníček.

 

DC Concept nabízí svým partnerům stabilní zázemí, prověřený produkt a podmínky, které vychází z osvědčeného prodejního modelu informačního systému QI. DC Concept realizuje své obchodní aktivity právě prostřednictvím rozsáhlé partnerské sítě a sám se věnuje především dalšímu vývoji systému. Proto nekonkuruje spolupracujícím firmám a zabezpečuje jim rovnocenné podmínky i podporu obchodních aktivit. Partneři získávají od DC Conceptu pomoc při realizaci řešení u zákazníka, ale mají i možnost tvorby vlastních nástrojů.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.