facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 4. 2015

DBH Group přebírá obchodní aktivity společnosti Exact v Česku i na Slovensku

Společnost DBH Group přebírá od 1. dubna aktivity společnosti Exact v České republice a na Slovensku, čímž se stane výhradním partnerem této softwarové společnosti už v pěti zemích. Nizozemsko-maďarský poskytovatel investičních a obchodních služeb DBH Group byl partnerem nizozemské obchodní softwarové společnosti Exact pět let: Divize DBH IT Services byla založena v roce 2010. Má rozsáhlé zkušenosti s kompletní sadou produktů Exact Business Solutions, včetně Exact Globe Next ERP Software a Exact Synergy CRM, HRM a finančním řešením.



V souvislosti s integrací pražské pobočky společnosti Exact se změnil provoz obchodní jednotky DBH IT Services. Od 1. dubna je ředitelkou DBH IT Services Dita Emingerová, která pracovala pro Exact více než 18 let, v poslední době byla ředitelkou pro Českou a Slovenskou republiku.

 

DBH IT Services bude integrovat poradenství a primární podporu zákazníkům v pěti zemích, s cílem poskytnout servis na nejvyšší možné úrovni pro stávající i nové zákazníky. Druhotnou podporu bude zajištovat Exact Business Solutions se sídlem v Nizozemsku. Prodej bude i nadále realizován místními obchodními zástupci.

 

Dohoda nabyla účinnosti od 1. dubna 2015, proces převzetí bude dokončen v následujících měsících.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.