facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 11. 2014

Comguard je výhradním distributorem síťových technologií Brocade

Distribuční společnost Comguard se stala výhradním distributorem síťových řešení Brocade pro Českou republiku a Slovensko. Distributor nabídne vedle kompletního portfolia síťových prvků také konzultační podporu partnerům Brocade.



Comguard v rámci své distribuce nabízí kompletní portfolio aktivních síťových prvků a technologie vyvinuté Brocade Communications, jako jsou Ethernet Fabric VCS technologie nebo technologie pro virtualizaci síťové infrastruktury a Software Defined Networking. „Spojujeme se se silnými světovými hráči v informačních technologiích, ke kterým zajisté společnost Brocade patří. Společnost Gartner ji opakovaně řadí mezi přední hráče v oblasti LAN. V oblasti řešení pro infrastrukturu datových center se Brocade v roce 2013 umístil na druhém místě mezi vizionáři,“ uvedl Jan Dymáček, Business Development Manager, firmy Comguard.

 

Partneři mohou také využívat předprodejní konzultační podporu Comguardu pro nové síťové technologie. Jedná se o konzultace nového pojetí správy hybridních síťových infrastruktur či virtualizaci síťové infrastruktury, včetně využití SDN technologie.

 

„Comguard v průběhu uplynulého roku prokázal, že jeho divize Networking je na vysoké odborné úrovni pro oblast Brocade technologií. Kromě samotné distribuce jsme zařadili ukázky těchto produktů a technologií do našeho Kompetenční centra a poskytujeme i zmíněné konzultace a osvětu nových řešení pro stavbu moderních LAN sítí. I to je důvod pokračování vzájemné spolupráce formou výhradního distribučního kontraktu,“ dodává Jan Dymáček.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.