facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 18. 8. 2015

Cisco jmenovalo nového manažera centra pro počítačovou bezpečnost

Novým manažerem (Head of Engineering) výzkumného a vývojového centra pro kyberbezpečnost společnosti Cisco v Praze byl jmenován Jaroslav Gergič. Na této pozici bude zodpovědný za celý inženýrský tým a bude se starat o efektivní spolupráci s vědeckým týmem. Jeho cílem bude řídit vývoj softwaru a koordinovat vývojové programy. Velmi důležitým úkolem bude také rozvoj týmu a péče o mladé inženýry, kteří svou kariéru v oblasti vývoje sofistikovaného bezpečnostního software teprve začínají. Jaroslav Gergič působí v oboru informačních technologií už více než 20 let. Do společnosti Cisco přichází ze společnosti GoodData, kde pracoval od roku 2008 na různých pozicích, naposledy jako generální ředitel její dceřiné společnosti GoodData Česká republika. V průběhu předchozí profesní kariéry pracoval například v Ariba, Inc (nyní součást SAP) nebo IBM Watson Research.



Jaroslav Gergič získal doktorský titul na Karlově Univerzitě v Praze v oboru softwarové systémy. Je mu 39 let, je ženatý a má tři děti. Hovoří plynně anglicky a česky, mezi jeho záliby patří fotografie a chytrá mobilní zařízení. O tom, že o mladé talenty může pečovat skutečně ve všech směrech, svědčí mimo jiné i trenérská licence pro fitness, kterou vlastní již od roku 1997.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.