facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 16. 11. 2018

České dráhy zvyšují zabezpečení své interní sítě

Společnost ČD - Telematika zajišťuje pro České dráhy komplexní provoz služby pro řízení přístupu do jejich interní sítě. Klíčovým prvkem této služby jsou ISE servery (CISCO Identity Service Engine), které společnost udržuje a provozuje podle stanovených funkčních a kvalitativních specifikací a eventuálních požadovaných změn.



ISE servery navazují na předchozí službu ověřování pomocí technologie Radius a zajišťují ověřování uživatelů a zařízení připojených do sítě Českých drah (ČD) jak prostřednictvím LAN tak i Wi-Fi . Umožňuje povolit přístup pouze oprávněným pracovníkům ČD a schváleným zařízením, jako jsou příslušné tiskárny, IP telefony a podobně. Součástí služby je i poskytování Guest portálu, který přiděluje oprávnění přístupu do WiFi sítě ČD hostům společnosti. Nasazená technologie zajišťuje, že se nikdo neoprávněný nedokáže do sítě ČD připojit.

ČD - Telematika dodá potřebný hardware i software a bude také poskytovat zákaznickou podporu a službu helpdesk pro řešení případných nahlášených incidentů či požadavků.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.