facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 18. 9. 2019

AWS konference o trendech v oblasti hybridní infrastruktury a cloudových služeb

AWSCloudové služby jsou trendem, který je neustále na vzestupu. Firmy čím dál více nasazují cloudová řešení, aby dosáhly maximálně flexibilního, stále dostupného, a navíc výkonného IT prostředí. Pokud vás zajímají otázky spojené s cloudem nebo nevíte, jak co nejefektivněji rozprostřít infrastrukturu mezi cloud a lokální datacentrum, navštivte první ročník konference AWS, která se bude konat 16. 10. 2019 v budově Visionary v pražských Holešovicích.



Dozvíte se mnoho aktuálních informací o možnostech a trendech v oblasti hybridní infrastruktury a cloudových služeb AWS od předních odborníků a firem z oboru jako jsou např. společnosti AWS, Cisco, VMware a další. Konference bude probíhat v nové výjimečné budově Visionary v pražských Holešovicích, kterou naleznete v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Konferenci je určena IT pracovníkům na všech úrovních.

Témata:

  • Za hranicemi on–premises - Co nás nutí k úvahám o hybridním IT? Jak vypadá ICT dnes, aneb od pravěku k moderně…
  • Svět cloudu – proč zákazníci migrují do AWS? - Najděte cestu k využití nevyčerpatelných možností provozu IT mimo své datacentrum, užijte si flexibilitu v dostupnosti všeho hned a teď.
  • Svět infrastruktury – VMware on AWS, aneb cesta tam a zase zpátky… - Zjistěte, jak snadno rozprostřít infrastrukturu mezi cloud a lokální datové centrum.
  • Svět infrastruktury – AWS a Pure Storage – Data mobility - Jak chránit svá primární data? Například jejich přesunem do cloudu – je libo snap to S3, anebo rovnou Cloud Block Store?
  • Svět aplikací – Cisco s AWS, aneb Kubernetes tu i tam… - Orchestrace kontejnerů napříč privátním prostředím a AWS. Využijte z každého to nejlepší.
  • Svět aplikací – AWS a S4 HANA - Jak vám prostředí AWS dokáže pomoci v přípravě a realizaci migrace na S4 HANA.
  • Svět aplikací – Machine Learning a Artifical Intelligence v podání AWS - Budoucnost tady a teď – vdechněte vašim aplikacím inteligenci.
  • Svět na dotek – DEMO koutky - Vše, o čem uslyšíte na konferenci, skutečně existuje. Pojďte se podívat blíže

Více informací najdete na webu AWS konference: https://www.awskonference.cz/.

AWS konference


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.