facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 9. 2017

Apple a Accenture budou společně vytvářet aplikace iOS zaměřené na podniky

Společnosti Apple a Accenture uzavřely partnerství, jehož cílem je pomoci firmám transformovat způsob komunikace se zákazníky prostřednictvím inovativních podnikových řešení pro iOS. Toto partnerství bude využívat výhod výkonu, jednoduchosti a bezpečnosti iOS a schopností společnosti Accenture v oblasti průmyslové a digitální transformace.



Společnost Accenture zformuje specializovaný projekt iOS v rámci svých „Digital Studios“ na vybraných místech po celém světě. Do těchto týmů přibudou i experti z Applu. Obě společnosti společně spustí nový soubor nástrojů a služeb, které pomohou firemním klientům transformovat způsob zapojení zákazníků, kteří používají iPhone a iPad.

Nové nástroje a služby iOS budou plně využívat nejnovější technologie Apple a také potenciál digitálních a analytických schopností společnosti Accenture. Patří mezi ně:

  • Nové služby ekosystémů, které pomáhají klientům řešit celou řadu požadavků integrace iOS v propojování se staršími backendovými systémy, s využitím odborných znalostí integračních systémů společnosti Accenture a jedinečných výhod iOS, které vytvořila společnost Apple ve spolupráci s partnery jako je SAP a Cisco.
  • Služby internetu věcí (IoT), které představují nové formy nástrojů a předdefinovaných kódů, které pomohou klientům lépe využívat získaná data ve svých aplikacích iOS, což povede ke zvýšení výkonnosti.
  • Služby migrace, které pomáhají klientům rychle a snadno přenést jejich stávající starší aplikace a data do moderních aplikací iOS.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.