facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 12. 2014

AOC uvádí nové Anti-Blue Light monitory pro lepší ochranu očí

Společnost AOC představuje ve své nové kolekci dvojici monitorů, které díky nejnovějším technologiím výrazně chrání oči uživatelů. Nové 22″ (55,9 cm) a 24″ (61 cm) modely jsou vybaveny technologiemi Anti-Blue Light a Flicker FREE. Modely s označením E2276VWM6 a E2476VWM6 jsou postaveny na speciální LED technologii, která posouvá vrchol vlnové délky emitovaného záření ze škodlivých 450 nm na bezpečnější úroveň 460 nm. Tento posun redukuje škodlivé modré záření o více než 90 %.



Modely E2276VWM6 a E2476VWM6 s inovativní technologií Anti-Blue Light jsou vybaveny i technologií Flicker FREE, která odstraňuje nechtěné blikání monitorů. Efekt blikání vzniká, když se řídicí jednotka LED podsvícení snaží upravovat úroveň jasu v průběhu obnovování obrazu. Tento efekt může způsobovat zvýšenou únavu očí, aniž by si to uživatel uvědomoval. Proto je důležité toto nepříjemné blikání odstranit.

 

Nové monitory přinášejí i řadu dalších vylepšení. Oba modely mají Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů a nabízejí věrné podání barev. Pro příznivce Androidu jsou vybaveny HDMI konektorem s funkcí MHL 2.0, která umožňuje zrcadlit plochu mobilního zařízení na monitoru a zařízení zároveň dobíjet. Oba disponují také rychlou dobou odezvy 1 ms a 2 ms.

 

AOC poskytuje na oba nové monitory 3letou záruku. Oba modely jsou již na trhu. Monitor AOC E2276VWM6 zakoupíte za doporučenou koncovou cenu 3700 Kč včetně DPH a monitor AOC E2476VWM6 za doporučenou koncovou cenu 4 290 Kč včetně DPH.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.