facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 24. 1. 2013

ACTIVE 24 podporuje autentizaci pomocí mojeID

Registrátor internetových domén a poskytovatel webhostingových služeb ACTIVE 24 se snaží, aby byly domény v centrálním registru spravovaném sdružením CZ.NIC evidovány pod skutečnými subjekty, jež je možné v případě potřeby dohledat a kontaktovat. Dalším krokem k tomuto cíli se stala nově zavedená podpora autentizace pomocí mojeID. S falešnými držiteli domén je spousta problémů, typicky třeba v době předvolební kampaně. A pátrání po skutečných držitelích nebo mazání domén nedohledatelných držitelů není zrovna jednoduchá činnost. MojeID je nástroj, který s pravdivostí a aktuálností dat držitelů domén velmi pomůže. Protože se společnost dlouhodobě snaží o aktivní podporu nových technologií, poskytne vývojářské komunitě svoji implementaci mojeID klienta v jazyce Java.



Další výhodou služby mojeID je i skutečnost, že si mohou zákazníci objednávat služby, aniž by si u ACTIVE 24 zakládali zákaznický účet, takže registrace domén nebo objednání webhostingu je pro ně daleko jednodušší.

 

Kromě celé řady výhod, které uživatelům mojeID poskytuje samo o sobě, bude v následujících měsících ACTIVE 24 svoje zákazníky motivovat k používání mojeID. Pokud se nechají zlákat, přidají se ke stávajícím více než 170 000 uživatelům služby, kteří se díky mojeID mohou přihlásit do 7500 webových služeb.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.