facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Acronis Backup už umí i zálohování a obnovu databáze SAP HANA

zálohování a obnova SAP HANASpolečnost Acronis rozšířila možnosti svého řešení pro zálohování a obnovu podnikových dat Acronis Backup o nástroj SAP HANA backup and recovery. Řešení Acronis Backup tak nyní dokáže chránit celou databázi SAP HANA, a to bez nutnosti detailních znalostí o ní.



SAP HANA je nejnovější datová platforma podporovaná řešením Acronis Backup, které aktuálně podporuje dalších více než 20 fyzických, virtuálních, aplikačních, cloudových a mobilních prostředí. Podpora pro zálohování a obnovu SAP HANA je prý navíc jen prvním krokem ke komplexnějšímu propojení mezi službami kybernetické ochrany Acronis a platformou podnikových aplikací SAP.

Na databázi SAP HANA dnes spoléhá přes 27 000 podniků. Pro Acronis tak představuje podpora takto populárního a široce rozšířeného podnikové řešení významné rozšíření schopností jejího řešení pro zálohování a obnovu dat.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.