facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT školení - 24. 9. 2013

ACREA CR zahájila sérii seminářů pro vysoké školy

Ve čtvrtek 19. září proběhl v prostorách Centra výuky společnosti ACREA CR první ze série bezplatných seminářů, který se zabýval tématem korelační a regresní analýzy. Hlavní myšlenkou semináře bylo ukázat efektivní způsob zapojení statistických softwarů IBM SPSS do výuky na školách a univerzitách. V prvním bloku předvedla analytička Mgr. Lubomíra Červová možnost zapojení softwaru IBM SPSS při analýze závislosti náhodných proměnných a jejich praktické využití ve výuce v kombinaci s ukázkou tvorby dat softwarem IBM SPSS. Druhá část byla ve znamení lineární regrese v podání analytičky Mgr. Elišky Kalinové, která na názorném příkladu popsala možnosti výuky dané problematiky prostřednictvím softwaru doplněné o praktické ukázky.



Seminář Korelační a regresní analýza byl určen pro akademickou sféru. Detailněji se korelační a regresní analýzou může každý zabývat prostřednictvím placených celodenních kurzů konajících se 7. 10. - 9. 10. 2013.

 

Série seminářů na téma bude pokračovat již 10. října, kdy se v podobném duchu tým analytiků společnosti ACREA CR zaměří na klasifikační a asociační stromy a jejich praktickou ukázku. Pro více informací navštivte http://www.acrea.cz/cz/seminare.php.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.