facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Informace o vybrané akci

Tiskni akci

INVESTICE DO VZDĚLÁVÁNÍ JAKO STRATEGICKÁ NUTNOST PRO DALŠÍ PŘEŽITÍ

Pořadatel:  INEKON SYSTEMS, s. r. o.
Od:  27.4.2017 09:30
Do:  28.4.2017 15:30
Stav:  Akce již skončila.
Místo:  Hotel Zámek Valeč
Město:  Valeč u Hrotovic
Popis:
Dlouhodobé rigidní strategie jsou již minulostí. Žijeme i podnikáme v době, která je stále rychlejší a ovlivněná neustálými změnami ve světě i doma. Investice do vzdělávání a hlad po inspiraci úspěšnými se v této souvislosti ukazuje jako nezbytná součást cesty nejen k prosperitě, ale dokonce i k samotnému přežití firmy. Pouze s vlastním know-how si v současnosti nemůže dlouhodobě vystačit žádná firma – a nezáleží na tom, jak moc je úspěšná.
A proto jsme požádali ty nejzkušenější zástupce tohoto trojlístku, aby se s námi podělili o to, čemu sami věří a o co ve svých institucích usilují.
O své zkušenosti se s Vámi podělí generální ředitel LINET Group Zbyněk Frolík, rektor Ekonomické univerzity v Bratislavě Ferdinand Daňo, spoluzakladatel a senior managing partner M.L. Moran Václav Novák, předseda představenstva skupiny DEK Vít Kutnar a další 13 osobností a představitelů významných společností působících na našem trhu. Těšit se můžete i na společenský večer, kde můžete získat či prohloubit řadu nových pracovních přátelství.


WWW stránka:  www.inekon-systems.cz
Kapacita:  100
Vstupné/konferenční
poplatek:  
12 900 Kč 21% DPH
Dostupnost akce:  Pro veřejnost
Typ:  Konference
Kategorie:  Ostatní
Kontaktní osoba:
Ivana Bechná
telefon: 420 222 990 062
e-mail: info@inekon-systems.cz
Přiložené soubory:  
Mediální partner:  
IT Systems

Vytvoř novou akci na základě této


Informace o vybrané akci